Mijn naam is Jan van Gestel, geboren op 5 januari 1961. Samen met mijn vrouw Karin woon ik in Hilvarenbeek. Al vanaf jongs af aan ben ik graag actief bezig. Vooral met voetbal. Ik was als kind altijd bezig met bewegen.

Voetbalcarrière 

Ik ben een voormalig Nederlands voetballer, een linksbenige verdediger en ik heb in de Eredivisie gespeeld voor Willem II en FC Twente. Helaas was ik langdurig geblesseerd en kwam bij Twente tot slechts acht competitiewedstrijden. Nadat Twente in 1984 dankzij een tweede plaats gepromoveerd was, werd ik verhuurd aan Helmond Sport. Mijn loopbaan als voetballer heb ik bij EVV Eindhoven beëindigd. Ik speelde daar vanaf 1986 tot en met 1990.  

Opleiding

Na mijn voetbalcarrière heb ik de opleiding tot sportmasseur gevolgd en heb als verzorger bij RBC Roosendaal en NEC Nijmegen gewerkt.

Omdat ik altijd bezig ben geweest met sport heb ik veel kennis opgebouwd over sport, over bewegen en over trainingen. Maar ik wilde meer en daarom heb ik me ook gespecialiseerd in voeding en voedingssupplementen. 

Praktijk

Daarom ben ik mijn eigen bedrijf begonnen in Hilvarenbeek. U kunt bij mij terecht voor massage, blessurebehandeling, sporttapen en bandageren en advies. Ik ben jouw sportmasseur. Voor een doeltreffend en snel herstel!